21 januari 2022

Opvallen met je auto? Heel eenvoudig met deze tips

2 min read

Heb je een auto en ga je graag naar autoshows om je eigen auto te laten showen? Maar wil je deze meer laten opvallen? Dan kan je voor een aantal opties gaan: je geeft je auto een coole wrap, je tuned je auto of je maakt er iets totaals geks van. In dit artikel krijg je de beste tips.

Tune je auto

Je auto tunen is een hele simpele maar effectieve manier om meer op te vallen bij een autoshow. Tunen hoeft niet alleen bij de motor gedaan te worden. Nieuwe velgen, een spoiler installeren of je auto verlagen/verhogen valt ook onder het tunen van een auto. Je kan een auto helemaal naar eigen wil tunen. Let wel op dat het nog allemaal legaal is. Wanneer je je auto wilt verlagen moet je nog wel rekening houden dat er genoeg ruimte tussen het wiel en de auto zit. Het kan namelijk erg gevaarlijk zijn als dit verschil te klein is. Je band kan kapot gaan wanneer je te hard over een drempel gaat.

Houd je auto schoon

Je auto schoon houden is ook een eenvoudige manier om op te vallen bij autoshows. Wanneer je auto schoon is valt deze meer op tussen andere auto’s die eventueel een beetje vies kunnen zijn. Je auto schoon maken is heel simpel. Gewoon een sopje maken van autoshampoo en water. Aanbrengen, afspoelen met water, droog maken, een wax aanbrengen en klaar is Kees. Let er wel op dat je bij het schoonmaken een microvezeldoekje gebruikt. Hier blijft het vuil namelijk niet in hangen doordat de vezels dicht op elkaar zitten. Met een normale doek heb je een grote kans dat er krassen op je auto komen.

Laat je auto wrappen

Misschien wel de beste manier om je auto op te laten vallen is het wrappen ervan. Met een wrap kun je echt goed opvallen. Je kan bijvoorbeeld voor een felle kleur kiezen of voor een metalen warp. Het is ook gaaf om je auto een kleurencombinatie te geven van overspuiten en wrappen.
Voor de beste wraps in regio Breda kun je terecht bij XCarwrapping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *