Zakelijk

Eenvoudig een opslag maken

opslagcontainers

Als je denkt aan een container dan denk je eigenlijk direct aan goederen vervoeren over zee, maar er zijn nog zoveel andere dingen die je met een container kunt doen. Je kunt van de containers ook opslagcontainers maken, desgewenst kunnen er ook stellingen in worden gebouwd om al je materialen of producten netjes in op te slaan. Ze worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld tijdens een verbouwing materialen of gereedschappen in op te slaan, veilig en dichtbij heb je op deze manier al je spullen staan.

opslagcontainers

Container als magazijn

Door het gebruik van opslagcontainers kun je ook een ruimte maken om als magazijn te gebruiken. Al je producten liggen droog en veilig in de containers, heb je een product nodig dan pak je deze eenvoudig uit de container. Wil je een container efficiënt indelen dan kunnen er naar wens stellingen in worden gebouwd, op deze manier heb je nog meer ruimte om je materialen op te slaan. Zo zijn er vele verschillende mogelijkheden wat je met een container allemaal kunt doen. 

opslagcontainers

Container huren of kopen

Bij gebrvermeertransport is het ook mogelijk om opslagcontainers te huren of te kopen, heb je eenmalig een container nodig dan huur je deze voordelig bij het bedrijf. Maak je er vaker gebruik van dan is het misschien aantrekkelijk om een container te huren, je hebt dan altijd opslagruimte en bent niet meer afhankelijk van het huren ervan. Heb je speciale wensen na aankoop van een container dan kun je die aan ons voorleggen, het inbouwen van een raam of deur in de container bijvoorbeeld