tips

Een bakfiets kopen, waar kan ik deze voor gebruiken?

Bakfiets

Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen voor een bakfiets. Dit heeft vooral te maken met de verschillende voordelen van een bakfiets. Doordat het steeds drukker wordt in de meeste steden in Nederland, is het voor veel ouders prettig om hun kinderen te vervoeren in een bakfiets. Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor een bakfiets als ze spullen willen vervoeren. Wanneer je in de Randstad woont, kan een fiets veel praktischer zijn dan een auto.

Minder auto’s in het centrum

In een groot deel van de steden in Nederland worden er weinig auto’s toegestaan in het centrum. Hierdoor is het voor veel mensen prettig om toch gebruik te kunnen maken van een bakfiets. Daarnaast staan de auto’s in het centrum voor een groot deel van de tijd in de file. Wanneer je ervoor kiest om met een bakfiets op pad te gaan, heb je hier natuurlijk helemaal geen last van. 

Bakfiets

Een bakfiets buiten de Randstad

Wanneer je buiten de Randstad woont kan een bakfiets natuurlijk ook ideaal zijn. Echter, in een aantal gevallen zal je meer moeten kilometers fietsen met de bakfiets. Als dit ook voor jou het geval is, dan is het verstandig om eens te kijken naar de elektrische bakfiets. De elektrisch variant heeft namelijk trapondersteuning. Hierdoor kost het veel minder moeite om jezelf voor te bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *