tips

Dekzeil aan je boot bevestigen? Geen probleem met een Tenax sluiting

tenax sluiting

Of je nu over een bescheiden sloep beschikt of een boot die je zowat als jacht kunt bestempelen, feit is dat het altijd aan te bevelen is je vaartuig de beschermen door middel van een dekzeil. Dit is namelijk dé aangewezen manier om ervoor te zorgen dat je boot niet bevuild of beschadigd wordt door invloeden van buitenaf. Dit krijg je echter wel alleen voor elkaar als je het zeil elke keer weer op een deugdelijke manier aanbrengt. Natuurlijk let je er dan op dat het niet kan scheuren, dat regenwater er van af kan lopen en dat de wind er bovenlangs en onderdoor kan. Maar los daarvan moet je zeil wel op onberispelijke wijze worden vastgemaakt aan de boot. Welnu, als je gebruik maakt van een Tenax sluiting, dan lukt je dat gegarandeerd. Waarom we hier Tenax zo specifiek benoemen weet je als je ook de volgende alinea leest.

tenax sluiting

Dit zijn de voordelen van Tenax materialen

Ten opzichte van andere merken en materialen waarmee je bijvoorbeeld een dekzeil zou kunnen vastmaken biedt een Tenax sluiting de volgende voordelen:

  • De grip die Tenax sluitingen bieden is ronduit uitstekend. Dit geldt bij alle denkbare weersomstandigheden.
  • De producten van Tenax kunnen met geen mogelijk uit zichzelf loslaten. Dit met dank aan de aangebrachte borging.
  • Tenax sluitingen zijn goed bestand tegen het zoute water van de zee.
  • In het verlengde van het bovenstaande punt: ze slijten in wezen niet of nauwelijks. Je Tenax sluiting heeft dus zonder meer een erg lange levensduur.
  • Er zijn Tenax producten in allerlei afmetingen verkrijgbaar. Voor elk wat wils dus!
  • Het aanbrengen van de producten van Tenax wordt door de meeste mensen niet als moeilijk ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *