Zakelijk

Bekijk eens dit transportbedrijf Moerdijk

Transportbedrijf Moerdijk

KSZ Transport levert koel-, retail- en zeecontainer transport binnen de Benelux. Door middel van een duurzaam transportbeleid houden het transportbedrijf Moerdijk zich aan de CO2-normen en milieueisen voor transportbedrijven. 

Plus- en minpunten

Ze zitten op drie plekken in het zuidwesten van Nederland. De drie standplaatsen zijn Moerdijk, Utrecht en Goes. Op deze manier zijn ze beschikbaar voor bedrijven op meerdere plekken. De ligging ligt centraal voor waar ze hun diensten afleveren. KSZ levert diensten binnen de Benelux, dit is handig voor de bedrijven die bij de grens liggen of die bijvoorbeeld samen werken met een bedrijf binnen de Benelux. Het voordeel van transportbedrijf Moerdijk is dat ze door middel van de drie diensten die ze leveren zich voor veel bedrijven beschikbaar stellen. Je kan normale goederen transporteren via de retail transport en gekoelde producten via koeltransport. Ook kunt u het via zeecontainers laten transporteren.

Het ligt met de drie vestigingen niet heel goed verspreid in Nederland, maar met Utrecht hebben ze toch een standplaats die centraal is gelegen. Ze leveren de zeecontainers niet buiten de Benelux, Frankrijk of Duitsland. Dit kan eventueel een nadeel zijn als u veel samenwerkt met bedrijven in de rest van de wereld. Toch hoeft dit niet een groot probleem te zijn, aangezien ze graag uw goederen naar de haven brengen. Zo kunt u van daaruit uw goederen verder transporteren.

Gekoeld transporteren

U kunt uw goederen ook gekoeld laten transporteren. Transportbedrijf Moerdijk zorgt er voor dat je bijvoorbeeld medicijnen en levenswaar gekoeld kan transporteren. Op deze manier blijven de goederen goed en kunt u deze op een goede manier verkopen. Ook kunt u de temperatuur op afstand bekijken. Zo kunt u uw product in de gaten houden waar en  wanneer je maar wil. U kan uw producten tussen de 30 en -30 graden laten transporteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *